Un incendi crema completament un catamarà de 10 metres a Roses

Protecció Civil ha activat el pla CAMCAT per una fuita de combustible que no s'ha acabat produint

Un incendi ha cremat quasi completament un catamarà de deu metres d'eslora que estava amarrat en una zona particular del canal major de la urbanització de Santa Margarida, al terme municipal de Roses a tocar de Castelló d'Empúries.

Els fets han tingut lloc pels volts de les onze de la nit quan per causes que encara es desconeixen s'ha declarat un foc a l'embarcació, que ha acabat enfonsant-se. A conseqüència de l'incendi, Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha activat el Pla especial d'emergències per contaminació accidental de les aigües marines a Catalunya (CAMCAT) pel risc que es produís una fuita de combustible.

El Pla s'ha desactivat després de comprovar que no hi havia hagut cap fuita. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc ja està apagat i falta rematar alguns punts. No hi ha hagut ferits a conseqüència de l'incident ja que no hi havia ningú a l'interior de l'embarcació.

Al lloc hi estan treballant quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, així com personal del port esportiu.