Enxampat quan intentava robar a una gestoria de Girona

El detingut, que té antecedents policials, va accedir al local forçant la finestra

La Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra ha detingut aquesta passada matinada de dijous a divendres a un home de 39 anys com autor d'un delicte de robatori amb força. Els fets van succeir al voltant de les dues de la matinada quan els agents van conèixer que una persona havia accedit a una gestoria situada al carrer Cristòfor Grober.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc dels fets i van sorprendre al lladre dins del local. L'home, en veure els agents, va sortir corrent del despatx fent saltar totes les alarmes acústiques i lluminoses, i es va amagar dins del local. Finalment, els agents - parlant amb el lladre- van aconseguir que sortís pel seu propi peu.

Els fets es remunten a les dues de la matinada d'aquest divendres quan els agents de la Sala Regional de Coordinació dels Mossos d'Esquadra van rebre una trucada que informava de la intrusió d'un home a un despatx situat al carrer Cristòfor Grober de Girona. Ràpidament, dues patrulles dels mossos i una unitat d'agents de la Policia Municipal de Girona es va dirigir al lloc dels fets.

Un cop allà, els agents van observar que la finestra del local estava oberta i la persiana estava aixecada en diagonal. Els policies van accedir a l'interior de la gestoria i amb llanternes van revisar tot el local fins que van sorprendre al detingut en un despatx. L'home, al veure els agents, va sortir corrents per unes escales de cargol que portaven al pis superior de la gestoria fent saltar repetidament els sistemes d'alarma acústics i lluminosos.

Finalment, després que els policies parlessin amb el lladre, l'home va decidir sortir de l'interior de la gestoria i va ser detingut.