Unes 8.000 persones van assistir a la 3a edició del Festival Vallviva

Els beneficis es destinaran a la recerca d'investigació del càncer

Unes 8.000 persones van participar en la tercera edició del Festival Vallviva, que es va tancar dissabte a la nit. Els beneficis d’aquesta edició es destinaran a projectes d’investigació en càncer de l’hospital Vall d’Hebron

El ‘Festival dels Sentits’ es va tancar dissabte a la nit a la Vall d’en Bas i ha comptat amb artistes com Ana Mena, Joan Dausà, Víctor Manuel i ‘Himnes del Cor’ que han encapçalat quatre nits màgiques de festival. 

“És un orgull que unes 8.000 persones hagin fet confiança en Vallviva”, ha destacat l’impulsor del festival, Eudald Morera que ha afegit que “nosaltres des del cor treballem per un objectiu: fer que el Vallviva sigui de tots i que sigui un referent a nivell de país, tant pel que hi ha, gastronòmicament i musicalment, com també pels valors mediambientals, de complicitat, d’amistat i, sobretot solidaritat”.

Eudald Morera ha remarcat que “em sembla un somni fet realitat: que la gent gaudeixi de l’entorn, degusti els productes de qualitat que tenim i que gaudeixi dels concerts i que, a més, tots els beneficis vagin a solidaritat, a ajudar a persones que necessiten una solució per viure”.

Dels quatre dies de festival, han destacat especialment les dues darreres nits amb entrades exhaurides i amb més de 2.300 persones el divendres a la nit amb els concerts de Joan Dausà i La Guardia i més de 2.500 persones la nit de dissabte amb les actuacions d’Ana Mena, Ramon Mirabet i Núria López, dissabte. 

Al Vallviva música i gastronomia van de la mà i, en aquesta edició, a la zona del Sopar d’Estrella s’ha diversificat l’oferta gastronòmica amb una proposta de restauració amb menús exclusius d’Estrella Michelin amb les propostes dels restaurants Les Cols, Jubany, Ca l’Enric i Miramar. A més, el Grup Quinze Ous ha ofert també en un nou espai un menú degustació inspirat en els tres restaurants del grup (Quinze Ous, Malespina i Quina Barra), acompanyant les parades gastronòmiques del Village, que ha comptat amb una desena de parades de productes Km0.