Entra a presó l'autor de l'apunyalament en la baralla a Santa Coloma de Farners

Els fets van tenir lloc la setmana passada davant un bar

Un jove de 25 anys ha entrat a presó després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra el passat 14 de juliol per la seva implicació en una baralla amb sis implicats a Santa Coloma de Farners (Selva) i que va acabar amb una persona apunyalada. El noi, que seria l'autor de la ganivetada i en el moment de la detenció assegurava no recordar res, està acusat d'un suposat delicte de lesions i amenaces.

Els fets, que va publicar El Gerió Digital en exclusiva, van tenir lloc el dimarts 11 de juliol a les 23h quan tres persones, dos homes i una dona, estaven a la terrassa d'un bar situat al carrer Francesc Camprodon 2. Aleshores, un vehicle amb tres persones més al seu interior es van aparcar al davant i els van començar a increpar.

Després d'una acalorada discussió va començar la batussa i un d'ells, que estava inicialment a la terrassa de l'establiment, va ser el que més malparat va sortir-ne. Durant la baralla va rebre l'impacte d'una barra de ferro i també una incisió de dotze centímetres al dorsal de l'esquena fet amb un ganivet que comptava amb una fulla de 23 centímetres de llarg.

Diversos testimonis van avisar als Mossos d'Esquadra que es van presentar al lloc dels fets la discussió havia acabat i es van trobar amb el ferit, visiblement nerviós. L'home va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona per ser tractat de les seves ferides.

L'endemà al matí la víctima ja havia rebut l'alta i els Mossos d'Esquadra van rebre a la tarda la denúncia per part de l'afectat. L'endemà, un cop feta la descripció de l'autor material de la ganivetada, va ser arrestat.

El jove va passar el dissabte a disposició judicial als jutjat de Santa Coloma de Farners des d'on es va decretar el seu ingrés a presó provisional fins la celebració del judici.