Una baralla amb sis implicats acaba amb un apunyalat a Santa Coloma de Farners

La víctima, que també va rebre l'impacte d'una barra de ferro, va ingressar al Trueta

Una persona va resultar ferida després de rebre un cop amb una barra de ferro i una ganivetada durant una baralla amb sis persones implicades a Santa Coloma de Farners (Selva) segons ha pogut saber aquest diari i han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra.

Els fets van tenir lloc el dimarts a les 23h quan tres persones, dos homes i una dona, estaven a la terrassa d'un bar situat al carrer Francesc Camprodon 2. Aleshores un vehicle amb tres persones més al seu interior es van aparcar al davant i els van començar a increpar.

Després d'una acalorada discussió va començar la batussa i un d'ells, que estava inicialment a la terrassa de l'establiment, va ser el que més malparat va sortir-ne. Durant la baralla va rebre l'impacte d'una barra de ferro i també una incisió de dotze centímetres al dorsal de l'esquena fet amb un ganivet.

Diversos testimonis van avisar als Mossos d'Esquadra que es van presentar al lloc dels fets la discussió havia acabat i es van trobar amb el ferit, visiblement nerviós. L'home va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona per ser tractat de les seves ferides.

Aquest matí la víctima ja havia rebut l'alta i els Mossos d'Esquadra estan a l'espera que es presenti a comissaria per presentar denúncia en cas que ho consideri necessari. En tot cas, els agents van procedir a identificar tres persones i han obert diligències. No s'han practicat detencions a hores d'ara.