Platja d'Aro convoca una nova edició del concurs d'habilitats artístiques el 14 d'agost

El guanyador s'endurà 1.000 euros i la resta 700, 300 i 200 euros

La Festa Major de Platja d’Aro 2023 convoca el concurs d’habilitats artístiques 'Tu de què vas!' El termini de presentació de propostes finalitza divendres 21 de juliol (18 h) de 2023. És obert a la participació de tothom major de 16 anys (menors d’edat amb autorització) amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, vulgui mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de la faràndula i les arts escèniques en sentit ampli (malabars, imitacions, circ, dansa, música, etc.).

La dotació dels guardons és de 1.000 euros i trofeu (1r Premi), 700 euros i trofeu (2n Premi) i 300 euros i trofeu (3r Premi) i 200 euros i trofeu (Premi Local). Qui assoleixi el màxim reconeixement actuarà en l’edició de l’any vinent del concurs i el guanyador de la categoria local formarà part del jurat.

Gala final dilluns 14 d’agost (22 h) a la Plaça del Mil·lenari, en un acte obert al públic en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro, amb un màxim de 12 propostes i un jurat de cinc persones per escollir les propostes guanyadores. Una iniciativa de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, que recupera, des de l’estiu de 2021, el concurs que en sis edicions es va fer durant el Carnaval de Platja d’Aro (2010-2015).

Es pot presentar una única proposta d’actuació d’un màxim de 5 minuts a pij@platjadaro.com amb un arxiu adjunt de vídeo amb la proposta d’actuació o enllaç a qualsevol lloc web de distribució de vídeo (youtube, vimeo...), i incloent-hi un document adjunt amb les dades personals. També es pot lliurar en CD o DVD personalment o per correu postal (mata-segells fins al 21 de juliol) a la Unitat de Joventut de l’Ajuntament (Palau d’Esports i Congressos, Plaça d’Europa s/n · 17250 Platja d’Aro).

El jurat es reserva el dret de descartar les propostes que no reuneixin un mínim de requisits de qualitat, o que siguin de mal gust, ofensives o trucades, manipulades o creades artificialment, així com aquelles que siguin impossibles de realitzar per la seva complexitat tècnica no assumibles per l’organització. La selecció que es farà pública dimarts 1 d’agost al lloc web i xarxes socials municipals i serà d’un nombre màxim de 12 participants.

En la segona edició de la nova etapa del concurs, l’estiu passat, es van guardonar quatre interpretacions musicals: Anna Egea (1r Premi), Gin’s -Jana Bernada- (2n Premi) Isanity -Daniel Segura i Gerard Cortès- (3r Premi) i Pepe Nuñez (Premi Local). En l’anterior (2021) van rebre reconeixement la dansa contemporània d’Ainhoa i Arianna Pina (1r Premi); els ritmes urbans de  Genni i Alecks Locksmith (2n Premi); la poesia escènica de German Chocero (3r Premi); i el cant líric de Pau Llensa (Premi Local). La Festa Major de Platja d’Aro 2023 se celebrarà de l’11 al 15 d’agost, amb un programa amb una trentena d’activitats gratuïtes i per a tots els públics. La música en serà la gran protagonista amb les actuacions de La Principal de la Bisbal, Sotrac, Orquestra Maribel, Clima, Lildami, DJ Kharlos Selektah, Peix Fregit, Gospel d’Aro o Please (tribut a U2). També hi haurà diverses propostes d’animació infanti, juvenils, esportives o populars.