Detinguts dos joves a Puigcerdà per un robatori amb força a l'interior d'un domicili

Els arrestats també estan acusats de sostreure objectes de l'interior de dos vehicles i un furt

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Puigcerdà (Cerdanya) dos joves, de 25 i 18 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força a interior de domicili, tres robatoris amb força a interior de vehicles i un furt.

Els fets van succeir cap a les tres de la matinada del passat dilluns, quan una dotació policial que estava fent tasques de seguretat ciutadana va tenir coneixement que s'havia produït un robatori amb força en un domicili del carrer Hostal del Sol de la capital cerdana.

Segons la denúncia de la víctima, un home havia accedit al domicili escalant per la balconada, que es trobava oberta, mentre estaven dormint. Aleshores, després de robar diversos objectes, entre els quals havia uns telèfons mòbils, hauria fugit en veure que l'havien descobert.

Els agents van iniciar la recerca per la zona i van localitzar, a pocs metres del carrer del domicili violentat, un individu que coincidia amb la descripció del sospitós i que portava un telèfon mòbil de dubtosa procedència. Els efectius també van confirmar que s'havien produït dos robatoris amb força a interior de vehicles, al mateix carrer de l'Hostal del Sol i carrers propers, on hi havia els vidres d'aquests vehicles fracturats i s'havien sostret objectes del seu interior.

Hores més tard, cap a les onze del matí, es va produir una segona detenció després de tenir coneixement que a l'estació de tren de Puigcerdà un individu portava unes bosses amb objectes de dubtosa procedència i que, en detectar la presència policial, les va abandonar a l'andana.

Els Mossos d'Esquadra el van identificar i escorcollar i van localitzar dos telèfons mòbils de dubtosa procedència. A les bosses van trobar documentació, roba i altres objectes.

Un cop a comissaria, on va quedar detingut, es va constatar que havien estat sostrets de l'interior de dos dels vehicles violentats i un dels mòbils l'haurien sostret del domicili. Aquest jove hauria comés els fets amb el primer arrestat.

Finalment, a aquest segon detingut també se l'acusa la presumpta autoria d'un furt al descuit, comés la tarda del diumenge passat. Concretament, hauria sostret la cartera i un telèfon mòbil d'una la terrassa d'una cafeteria de l'avinguda Pirineus després de distreure la víctima.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, van passar aquest dimarts a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.