Montilivi decidirà el futur del Girona FC

Els gironins tanquen el primer partit de l'eliminatòria amb un bon resultat malgrat les dificultats (1-1)

L'empat a un entre el Girona i l'Alcorcón deixa Montilivi com l'escenari en el qual es decidirà el futur de l'equip que passarà l'eliminatòria. Partit, doncs, de gran intensitat i caràcter el que s'ha vist a l'Estadi Santo Domingo. No obstant, s'ha vist un Girona molt fluix ofensivament, cedint pràcticament la iniciativa durant gran part del matx als madrilenys un cop s'ha vist adelantat al marcador amb el gol de Moisés Hurtado.

Un gol que ha arribat molt d'hora, al minut 9 de la primera part. Poca cosa més han pogut afegir els de Rubi, que a banda del gol del defensa, que no marcava des de feia cinc temporades quan encara era jugador de l'Espanyol, han tingut una bona ocasió sortida de les botes de Gerard Bordas al minut 23. A banda d'aquestes clares ocasions de gol, els gironins han jugat un futbol més defensiu i directe, amb un Alcorcón que cercava constantment l'empat.

No obstant, no ha estat fins al minut 30, mitjançant una bona xilena de Kike López, que els locals han començat a crear grans ocasions, així com una bona rematada del davanter vigatà Oriol Riera que ha sortit fregant el pal i un últim xut de Juli que ha parat un oportú Isaac Becerra, a un gran nivell durant tot el xoc. La polèmica del primer tram de partit ha estat protagonitzada per una caiguda de Juanlu Hens dins l'àrea al minut 32, que el col·legiat Martínez Sánchez no ha vist clara.

La segona part ha estat un monòleg per part dels locals, que tan sols tres minuts després del descans han tingut l'empat a tocar en una gran incorporació de Camille que ha rematat una centrada de Juli i, un cop més Becerra, ha estat capaç de rebutjar amb una magistral estirada. La insistència de l'Alcorcón, però, ha tingut la seva recompensa al 63, amb un còrner que Miguélez ha guanyat per alt al lateral gironí José i que ha fet pujar el definitiu empat al marcador.

Aleshores, l'afició madrilenya ha injectat una dosi de caràcter al seu equip, que ha buscat la victòria fins al xiulet final. Ion Vélez, per part del Girona, que ha entrat en substitució de Felipe Sanchón, no ha estat capaç de suposar el revulsiu que esperava Rubi. Els últims instants han estat un vendaval de l'Alcorcón, que ha estat a punt de materialitzar la remuntada amb una ocasió de Nieto que, un cop més Isaac Becerra ha refusat sobre la línia de gol. Montilivi decidirà la sort d'un Girona que juga la propera setmana a cara o creu.

Fitxa tècnica:

Alcorcón: Manu Fernández; Nagore, Babin, Rubén Sanz, Camille; Fernando Sales, Mora, Abraham, Kike López (Miguélez, m.39); Juli (Dani Nieto, m.83) i Oriol Riera (Urko Vera, m.86).
Girona FC: Isaac Becerra, José, Moisés Hurtado, Chus Herrero, David García (Txiki, m.82); Juanlu Hens, Tébar, Luso, Toni Moral (Jofre, m.37); Felipe Sanchón (Ion Vélez, m.70) i Gerard Bordás.
Gols: 0-1: M.9 Moisés Hurtado; 1-1: M.63 Miguélez.
Àrbitre: Martínez Sánchez (comitè murcià). Ensenya groga a Sergio Mora, Babin, Oriol Riera i Sales, de l'Alcorcón; i a Isaac Becerra, Txiki i Tébar, del Girona. Ha expulsat a Nacho Pestaña, preparador físic de l'Alcorcón (m.69).