Detingut per conduir triplicant la taxa màxima d'alcoholèmia

Cinc dies abans van imputar una conductora que conduïa en estat etílic al Gironès

Agents dels Mossos d’Esquadra de Girona van detenir l’11 de juny, un home de 23 anys, de nacionalitat francesa i veí de Roncq (França), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària.
 
Cap a les quatre de la matinada del mateix dia, una patrulla va localitzar un vehicle que circulava fent ziga-zagues per la carretera N-II, al punt quilomètric 698, dins del terme municipal de Sils (Selva). En aturar-lo, els agents van observar que el conductor del cotxe podria anar sota els efectes de les begudes alcohòliques i per això li van aplicar la prova. Aquesta va donar un resultat positiu de 0.80 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Triplicava el màxim permès de 0.25 mg/l.
 
El conductor va quedar detingut i va passar el mateix 11 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.
 
D’altra banda, el 6 de juny els mossos de trànsit de Girona van imputar un delicte contra la seguretat del trànsit a una veïna de Girona, de 50 anys i de nacionalitat ucraïnesa. La dona va ser interceptada en un tram de la N-II limitat a 60 km/h, circulant a 86 km/h. En aturar-la, els agents van veure que mostrava signes de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. Li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0.47 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.
 
Els mossos van denunciar administrativament la conductora per l’excés de velocitat i van denunciar-la penalment per conduir en estat etílic. Haurà de comparèixer al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, quan sigui requerida.