Ana Morales substitueix Israel Galván a Peralada per una lesió

El certamen ofereix mantenir l'entrada o bé sol·licitar la devolució de l'import

La 'bailaora' de Barcelona, Ana Morales, serà l'encarregada de substituir el sevillà, Israel Galván, al Festival Castell de Peralada. Galván no hi podrà actuar per una lesió que l'obligarà a estar allunyat dels escenaris les properes setmanes.

El ballarí andalús estava previst que portés 'Solo', la seva nova proposta, a l'escenari alt-empordanès el proper 1 d'agost, però un problema físic de l'artista andalús ha provocat que l'organització programés Ana Morales i el seu espectacle 'En la Cuerda floja'. Des del festival ofereixen als espectadors mantenir l'entrada que ja tenien per Galván en l'espectacle de Morales o bé, els retornaran la integritat de l'import, en cas que no vulguin assistir-hi.

En la cuerda floja és un espectacle d’Ana Morales, de la Compañía de Danza, coproduït pel Centro de Danza Canal, la Biennal de Flamenc de Sevilla i Flamenco Biënnale d’Amsterdam, que es va estrenar el 28 de setembre de 2020 al Teatro Central de Sevilla. Morales protagonitza i dirigeix aquest espectacle en què es narra com cal posar a prova l'ésser humà en un món cada vegada més incomprensible.

Una creació en què la bailaora intenta indagar en els estats d’ànim i en què es planteja emprar el desequilibri com quelcom necessari per avançar i viure. El flamenc trencat, contemporani i amb una força devastadora de Morales reflecteix perfectament aquesta cerca constant que fem, moltes vegades de manera subconscient, de l’equilibri i el desequilibri, de la nostra sortida de l’estat de confort en la cerca d’alguna cosa nova.