Troben mort un veí de Besalú que va perdre la vida practicant un ritus sexual

L'home de 66 anys, va ser localitzat al terrat de casa seva

Troben un veí de Besalú (Garrotxa) de 66 anys mort a casa seva després de practicar un ritus sexual que va sortir malament. Els fets es van desencadenar ahir quan un dels fills de la víctima, que no viu al poble, va trucar preocupat a l'Ajuntament perquè no aconseguia contactar amb ell.

Un vigilant municipal es va atansar fins a la casa, situat al carrer de la Blanqueria i va trucar a la porta sense èxit. Posteriorment amb un altre veí van procedir a inspeccionar l'habitatge i van descobrir el cadàver de J. F. al terrat.

L'home portava uns cinc dies mort aproximadament segons relata El Punt Avui, el van trobar despullat, agenollat, amb corretges que penjaven del sostre lligades al coll i als genitals, acompanyat d'eines eròtiques i aparells d'autoestimulació sexual segons relata el rotatiu.

La comitiva judicial i els Mossos d'Esquadra van concloure que es trobaven davant un acte masoquista que va acabar en mort accidental i que, a falta de rebre l'autòpsia, semblaria es va produir per asfíxia.

A banda de l’instrumental sexual que envoltava el cadàver, la víctima tenia dins de l’habitatge altres objectes i miralls que, segons tots els indicis, eren per a les pràctiques sexuals.