Els propietaris dels locals clausurats a Platja d'Aro es declaren en vaga de fam

Han recollit més de 600 signatures per demanar els permetin tornar a obrir

Des de la FECASARM i la seva associació membre, -l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Castell-Platja d’Aro-, informen que aquest migdia ha tingut lloc un acte de concentració i suport als dos empresaris d’oci nocturn de Platja d’Aro que es troben en vaga de fam arrel del precinte dels seus locals realitzat per l’Ajuntament d’aquesta localitat, donant compliment a la Interlocutòria de 20 de maig dictada pel Jutjat Contenciós Administratiu nº2 de Girona.

L’acte ha aconseguit reunir una cinquantena de persones entre empresaris, treballadors, familiars i clients, així com també, d’altres persones que han volgut recolzar la petició de reobertura immediata dels locals dels dos empresaris en vaga de fam. Per altre banda, fins avui a les sis de la tarda i en tant sols cinc hores, s’han reunit un total de 625 signatures a favor de la reobertura dels locals.
 
Els empresaris van decidir començar aquesta vaga de fam per manifestar la seva indignació amb el contingut de la resolució dictada pel Jutjat, la qual, manté el tancament de cinc locals d’oci malgrat disposar de tots els títols exigits per la normativa per al desenvolupament de l’activitat.

Des de FECASARM recorden que els negocis donen feina a prop de 40 treballadors i que constitueixen l'única font d’ingressos d’aquests empresaris. Els propietaris dels locals mantindran l’acció de protesta al mateix temps que també seguiran recollint signatures fins que es reobrin els seus locals que consideren injustament clausurats.