Imputat un conductor per circular begut i amb el carnet retirat

Denunciat un altre home per conduir begut a 150km/h a Sant Ferriol

Els Mossos d'Esquadra van imputar el passat 30 de maig un home de 44 anys, veí de Castell-Platja d'Aro i de nacionalitat espanyola, per conduir begut, concretament amb una taxa d'alcohol d'1,04 mg/l, i amb el carnet retirat a la C-65 a Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà). D'altra banda, els agents també imputar el mateix dia un conductor de 41 anys, veí d'Olot i de nacionalitat marroquina, per circular amb una taxa d'alcohol positiva i una velocitat de 150 km/h en un tram limitat a 100 a la N-260 al terme municipal de Sant Ferriol (Garrotxa).

Cap a un quart de set de la tarda del 30 de maig, una patrulla de trànsit que circulava per la C-65, al terme municipal de Santa Cristina d'Aro, van detectar un cotxe que estava fent un gir en un lloc prohibit i en aturar el vehicle van observar que el seu conductor podria anar sota els efectes de begudes alcohòliques. Per això, li van fer la prova de l'alcohol i van constatar que l'home donava un resultat positiu d'1.04 mg/l en aire expirat, més de quatre vegades per sobre del màxim permès, que és de 0.25 mg/l.

L'infractor ja havia imputat un altre delicte per conduir sota els efectes de l'alcohol, el dia 13 de maig, a Palamós, en aquella ocasió va donar 0.91 mg/l en aire expirat i, per aquest motiu, el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, li havia retirat el permís de conduir.

El conductor, que va ser denunciat per la infracció de trànsit, se li van imputar dos delictes contra la seguretat viària, un per conduir amb el permís retirat judicialment i l'altre per conduir amb una taxa d'alcohol amb una infracció penal. Els mossos el van citar per tal de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Gairebé tres hores més tard, els Mossos també van imputar un home de 41 anys, veí d'Olot i de nacionalitat marroquina, un altre delicte contra la seguretat viària. Els agents feien un control de velocitat a la carretera N-260, al seu punt quilomètric 66, al terme municipal de Sant Ferriol, i van detectar un vehicle circulant a 156 km/h, en un tram on està limitat a 100 km/h.

Els agents van observar que el seu conductor tenia clars símptomes d'anar sota la influència de begudes alcohòliques i van fer-li la prova de l'alcohol. El conductor va donar un resultat positiu de 0.61 mg/l en aire expirat i li van imputar un delicte contra la seguretat viària. L'home va quedat citat per tal de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot.