Cinc lladres assalten un mas de Llagostera

El robatori violent va tenir lloc pels voltants de les onze de la nit en una finca coneguda com a 'Mas Boada'

El detogeig d'assalts violents a les comarques gironines no s'atura. Cinc lladres van entrar en un mas de Llagostera (Gironès) ahir a la nit, van colpejar els membres de la família que hi viu i es van endur objectes de valor. L'assalt va tenir lloc pels voltants de les onze en una casa aïllada coneguda com a 'Mas Boada'. En el moment de l'assalt, al seu interior hi havia dos homes i una dona de mitjana edat. Els lladres, que segons les primeres informacions parlaven amb accent magrebí, els van fer ferides lleus. De moment, es desconeix quin botí van aconseguir endur-se'n.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al voltant dels fets i treballen per localitzar els autors d'aquest nou robatori. El robatori violent, el segon que hi ha en aquest municipi amb una setmana de diferència, va tenir lloc aquest dijous a la nit. Pels voltants de les onze, cinc lladres van entrar en una finca coneguda com a 'Mas Boada'. La casa està situada en un camí de terra paral·lel a la C-35, allunyat del nucli urbà. La casa està protegida per una tanca que encercla tot el perímetre de camps que hi ha al voltant i no s'hi pot accedir lliurement. Quan van succeir els fets, a dins de l'habitatge hi havia dos homes i una dona de mitjana edat.

Els lladres, que segons les primeres informacions parlaven amb accent magrebí, van colpejar els membres de la família i els van exigir que els diguessin on es trobaven els diners i objectes de valor. Tot i que els lladres van agredir les víctimes, sí que ha transcendit que els van fer lesions lleus. De moment, es desconeix quin botí van aconseguir endur-se'n. La família no ha volgut fer declaracions ni donar detalls de com es va produir l'assalt.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per intentar localitzar els autors d'aquest nou robatori violent. Precisament, la setmana passada Llagostera també va ser l'escenari d'un altre assalt. En aquest cas, al bell mig del poble, en una casa situada al número 11 carrer Sant Pere.

Dimecres a la tarda, l'anciana de 77 any que viu en aquest habitatge van sentir com trucaven a la porta i va obrir. A fora hi havia tres homes que li van demanar d'anar a veure un habitatge que ha posat a lloguer.

Quan la dona va anar a buscar les claus, els assaltants -que actuaven a cara descoberta- se li van abraonar i li van tapar el cap amb una bossa de roba, que van subjectar amb cinta adhesiva. A més, també van colpejar l'anciana. Mentre la dona demanava auxili als veïns i s'intentava treure la bossa, els lladres van regirar l'habitatge i es van emportar algunes joies.