Detingut un home a Empuriabrava que anava exhibint una pistola al carrer

La parella de l'arrestat és qui va avisar els agents de la Policia Local que el van reduir

La Policia Local de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha detingut un home francès que anava exhibint una pistola per un carrer d'Empuriabrava. Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge i va ser la parella de l'arrestat qui va avisar la policia sobre l'actitud que tenia el seu marit.

De seguida dues patrulles van acostar-se fins al lloc dels fets i van reduir l'home que encara anava mostrant la pistola. Un cop detingut, els policies se'l van emportar a la comissaria i van confiscar-li l'arma que va resultar ser de foc real. L'home haurà de respondre per un delicte de tinença il·lícita d'armes davant del jutge.

Es dona la circumstància que el mateix dissabte la Policia Local de Castelló d'Empúries va detenir un home que va arrencar d'una estrebada un penjoll del coll a un home gran, també a Empuriabrava, segons informa el Diari de Girona. La víctima va acabar amb una ferida al coll i la samarreta esparracada. Malgrat que va intentar fugir els agents van poder interceptar-lo, gràcies a la descripció que havia donat l'home.

Finalment, la Policia Local de Castelló van arrestar un home a qui van enxampar mentre robava en un pis de Castelló d'Empúries. Els agents van arribar després de l'avís i van trobar-se una escala repenjada i l'home a dins. Ara haurà de respondre per un delicte de robatori amb força, ja que la finestra estava rebentada.