Uns 100 empresaris es reuneixen a la trobada de 'Impulsando Pymes' a Girona

S'han aportat idees per reinventar els negocis i adoptar noves formes de treballar

Més de 100 empresaris disposats a posar en pràctica noves tècniques que facin créixer els seus negocis han estat presents aquest matí al Palau de Congressos de Girona per presenciar Impulsando Pymes. La Trobada ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Girona. La primera tinent d'alcalde, Marta Madrenas ha volgut "agrair als organitzadors que hagin escollit Girona per portar a terme la Jornada Impulsando Pimes. La seva aposta posa en relleu l’atractiu i potencial del turisme de negocis, a la vegada que les pròpies empreses impulsores són un exemple i mostren com col·laboren entre elles per donar a conèixer estratègies, serveis i recursos per a diferents models de negoci”, ha explicat.

Les idees aportades per Impulsando Pymes ajudaran als empresaris a reinventar els seus negocis i aconseguir l'èxit adoptant noves formes de treballar. La iniciativa busca, a través d'aquestes trobades que el teixit empresarial faci un salt qualitatiu i s'adapti a les necessitats reals de les empreses.

Com a novetat, enguany s'ha creat el Premio Ono Mejor Pyme 2013. A cada ciutat, una pime local presentarà el seu projecte i optarà al guardó final que es lliurarà el 19 de juny, durant la Trobada de Madrid. A Girona, Alqvimia, referent des de fa 25 anys en alta cosmètica natural ha sigut la companyia seleccionada.

A més, Iberia Plus Empresa ha celebrat entre els assistents el sorteig "Apoyando a las Pymes", en el qual s’ha lliurat entre els assistents un premi de 1.500 punts Empresa equivalents a un vol d’anada i tornada a Europa en classe Turista Completa.