Territori repararà el tram urbà de la GI-550 i la GI-543 a Arbúcies

Els treballs començaran dilluns i duraran quatre dies

El Departament de Territori iniciarà el proper dilluns els treballs de manteniment i reparació de la carretera GI-550 i GI-543 dins el tram urbà d'Arbúcies (Selva). L'acció es desenvolupa dins un contracte d'obres que compren els àmbits de Girona, Vidreres i Bianya dotat amb una inversió total de 23,5 milions d'euros (MEUR).

Els treballs programats per dilluns tindran una durada de quatre dies i es realitzaran en els dos quilòmetres de la travessera urbana. En concret, les obres consistiran en la “reparació de les zones en que el ferm està malmès o hi ha flonjalls i consistiran en el fresat (retirada del ferm bituminós en mal estat) i la reposició amb una nova capa de mescla bituminosa en calent”.

Posteriorment es reposarà la senyalització horitzontal dels trams de via afectats.

La circulació de trànsit a la via quedarà afectat per talls intermitents del carril en el que s’estigui realitzant les reparacions del ferm. En tot moment es podrà seguir circulant per la via amb una afecció mínima amb talls de 5 a 10 minuts per el tall d’un carril de circulació en horari diürn de 8 del matí a 7 de la tarda.