El CPA de Girona celebra una exhibició a l'Espai Gironès de Salt

El centre comercial ja va acollir un acte semblant el passat Nadal

El centre comercial Espai Gironès de Salt s’ha convertit de nou en centre d’exhibició de les patinadores del Club Patinatge Artístic Girona (CPA Girona), amb una gran afluència públic segons els organitzadors.

Ahir a la tarda es va dur a terme una exhibició d’una coreografia  per part de les patinadores del xou gran del CPA Girona, en una acció similar a la que ja es va fer durant les festes de Nadal. El CPA Girona va fer una adaptació del seu espectacle Deixa’m viure, amb coreografia de Nuri Soler i amb una temàtica sobre els insectes pol·linitzadors.

Amb aquesta coreografia van guanyar el darrer campionat d’Europa i es presentarà al Mundial de Colòmbia. La coreografia s’ha adaptat al format de l’Espai, amb l’objectiu de mostrar un tast de la tasca que fan com a club i la feina de tot l’equip. Les coreografies fusionen esport, música, art i interpretació.

El centre comercial ha signat recentment un conveni de col·laboració amb el CPA Girona per donar suport a la seva participació i desplaçament al Campionat Mundial de patinatge, que aquest any se celebrarà del 19 al 30 de setembre a Colòmbia.

L’Espai Gironès aportarà 1.000 euros per ajudar en les despeses i el club donarà visibilitat al centre comercial, com a patrocinador, en els seus suports digitals de xarxes i web, a més dels suports que es desenvolupin amb motiu del campionat, com poden ser díptics, fulletons o cartells, entre altres.

Actualment el CPA Girona, amb 24 patinadores d’entre 16 i 28 anys en la modalitat de xou gran, està situat al capdavant del patinatge artístic d’arreu del món, i compta amb un palmarès de medalles d’or, plata i bronze en diferents competicions a nivell estatal i mundial, l’últim aconseguit als World Skate Games de l’Argentina l’any passat.

El CPA Girona va apadrinar la darrera campanya solidària de Nadal del centre comercial, que va anar destinada a favor de la Fundació Ser.GI.