L’Espai Gironès ajudarà al Club Patinatge Artístic Girona a participar en el mundial de Colòmbia

El centre comercial facilitarà el desplaçament i donarà visibilitat a l'esdeveniment

El centre comercial Espai Gironès de Salt ha signat un conveni de col·laboració amb el Club Patinatge Artístic Girona (CPA Girona) per donar suport a la seva participació i desplaçament al Campionat Mundial de patinatge, que aquest any se celebrarà del 19 al 30 de setembre a Colòmbia.

L’Espai Gironès aportarà 1.000 euros per ajudar en les despeses i el club donarà visibilitat al centre comercial, com a patrocinador, en els seus suports digitals de xarxes i web, a més dels suports que es desenvolupin amb motiu del campionat, com poden ser díptics, fulletons o cartells, entre altres. El gerent del centre comercial, Pau Jordà, i la presidenta del CPA Girona, Àngela Garcia, han signat el conveni, en una trobada a les instal·lacions de l’Espai Gironès.

També s’ha anunciat que el 14 de juny a la tarda es podrà assistir a l’Espai Gironès a una exhibició d’una coreografia de les patinadores del xou gran del CPA Girona, en una acció similar a la que es va dur a terme durant les darreres festes de Nadal. Les coreografies fusionen esport, música, art i interpretació i cada temporada se’n presenten de diferents.

Actualment el CPA Girona, amb 24 patinadores d’entre 16 i 28 anys en la modalitat de xou gran, està situat al capdavant del patinatge artístic d’arreu del món, i compta amb un palmarès de medalles d’or, plata i bronze en diferents competicions a nivell estatal i mundial, l’últim aconseguit als World Skate Games de l’Argentina l’any passat.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat la gran tasca desenvolupada pel CPA Girona al llarg dels anys, els valors que representa i l’esforç en el patinatge de formació portant el nom de Girona al nivell més alt del patinatge artístic mundial.

La presidenta del CPA Girona, Àngela Garcia, ha manifestat: “Estem molt contents d'anunciar la signatura del conveni de col·laboració entre el CPA Girona i l'Espai Gironès. Aquest acord representa un pas important en la nostra recerca de suport per finançar el viatge a Colòmbia, on se celebrarà el Mundial de Patinatge Artístic. El nostre grup de xou gran ha aconseguit classificar-se per representar la nostra ciutat a l'esdeveniment, però les despeses associades amb un equip de 24 patinadores i els seus respectius tècnics són molt elevades. Estem segurs que aquesta col·laboració ajudarà a fer possible aquest somni de les nostres patinadores”.