Aliança Catalana no pactarà amb cap partit a Ripoll: ''Han d'anar al racó de pensar''

Sílvia Orriols assegura que la seva victòria ha estat "contundent" i "contra pronòstic"

La líder d'Aliança Catalana i guanyadora de les eleccions a Ripoll, Sílvia Orriols, ha assegurat que el seu partit és l'única força política que pot oferir estabilitat al poble. En roda de premsa -la primera que fa des del seu triomf-, Orriols ha admès que el seu partit ha guanyat "amb contundència" i "contra tot pronòstic" i ha afegit que ho han fet perquè la gent de Ripoll ha perdut la confiança amb la resta de partits.

En aquest sentit, ha assegurat que no mantindrà contactes amb les altres forces polítiques i els ha demanat que s'apartin. "Haurien d'anar al racó de pensar", ha subratllat. Orriols ha assegurat que complirà "fil per randa" el seu programa electoral i s'ha fixat com a objectiu arribar al Parlament.

Pel que fa a un possible pacte de la resta de forces per evitar que sigui l'extrema dreta qui governi a Ripoll, Orriols ha qualificat de "vergonyós" el fet que "conspirin" per "arrabassar" l'alcaldia a Aliança.

En aquest sentit, la líder del partit antiislamic ha assegurat que no mantindrà reunions amb cap més força política, tot i que no té majoria. El partit d'Orriols va obtenir 1.400 vots, va ser la primera força política, i va guanyar 6 dels 9 regidors que li permetrien la majoria.

Orriols ha assegurat que complirà "fil per randa" el seu programa electoral que, segons ha dit, va més enllà de les polítiques antimigratòries, tot i que les situa com a màximes responsables de la "decadència" que, diu, viu Ripoll. La líder d'Aliança Catalana s'ha conjurat per "salvar Ripoll" de la situació actual: "Capgirarem les polítiques que ens han portat fins aquí".

El Parlament, en el punt de mira

Orriols està convençuda que, a Catalunya, hi ha molta gent que comparteix les idees d'Aliança Catalana i ha assegurat que, "per salvar la nació catalana", no es poden cenyir a la política municipalista. En aquest sentit, ha admès que el seu objectiu és arribar al Parlament.