Els Mossos accedeixen a la masia amb el jove atrinxerat amb una escopeta i l'arresten

Un agent i el detingut han resultat ferits durant l'actuació policial

Fonts dels Mossos d'Esquadra han informat aquesta tarda que finalment han aconseguit accedir a la masia de les Llosses (Ripollès) on hi havia un jove atrinxerat des d'aquest matí armat amb una escopeta de caça després de ferir d'un tret al propietari de l'immoble.

Membres del Grup Especial d'Intervenció (GEI) dels Mossos han accedit a la masia després que passades la una de la tarda el jove ha tallat tota comunicació amb l'equip negociador. Al entrar els ha rebut a trets i han resultat ferits un membre del GEI com també el mateix arrestat, que ha estat traslladat en ambulància a un centre hospitalari.

Els fets han començat a les deu del matí quan el noi ha començat a discutir amb el propietari de la masia que anteriorment l'havia amenaçat amb desnonar-lo. El jove li ha disparat un tret amb l'escopeta i aquest ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari malferit, tot i que no es tem per la seva vida.

A partir d'aquell moment els Mossos d'Esquadra amb una Unitat Central de Segrestos i Extorsions (UCSE) i l'anteriorment esmentat Grup Especial d'Intervenció (GEI) han encerclat la masia on hi havia el jove atrinxerat i han intentat negociar amb ell perquè s'entregués.

Després d'hores de negociació l'agressor ha tallat tota comunicació i els GEI s'han vist en l'obligació d'accedir a l'immoble per la força i neutralitzar-lo.