Un jove dispara a un altre a les Llosses i s'atrinxera dins d'una masia

L'home havia amenaçat amb matar l'amo de l'immoble si el desnonaven

ACTUALITZAT 14:38h | Agents dels Mossos d'Esquadra tenen encerclat un jove atrinxerat en una masia de les Lloses (Ripollès) que ha disparat una escopeta de caça carregada de perdigons i ferit al propietari de l'immoble que l'havia amenaçat amb desnonar-lo.

Els fets han tingut lloc a les deu d'aquest matí i fins allà s'hi han desplaçat un ampli dispositiu de la policia catana que està intentant que el jove es rendeixi i surti de l'habitatge, fet que de moment s'hi nega.

L'incident ha fet activar diverses dotacions del Grup Especial d'Intervencions (GEI) dels Mossos d'Esquadra, i la Unitat Central de Segrestos i Extorsions (UCSE). El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat a l'home ferit fins a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i no es tem per la seva vida.

A quarts de dues de la tarda els agents seguien intentant negociar amb ell però ja no contestava als seus interlocutors, tallant tota comunicació. Segons han explicat veïns de les Llosses a l'Agència Catalana de Notícies, el jove atrinxerat havia de rebre l'ordre de desnonament de la masia pròximament, i ja havia amenaçat al propietari dient-li que el mataria si el feia fora.

Segons han dit, l'home, que continua atrinxerat a Can Frontanyà, a tocar del terme municipal de Sant Jaume de Frontanyà, és molt conegut al poble i asseguren que afortunadament està acorralat a la casa perquè, diuen, coneix molt bé la zona i hauria fugit fàcilment.

Finalment els Mossos han accedit a dins la masia i l'han detingut, resultant ferit un dels GEI i també el jove arrestat que han traslladat a un centre hospitalari.