Torna el got solidari de l'Acústica

Ja es poden presentar sol·licituds fins el 28 de juny

Promo Arts Music i Ajuntament de Figueres presenten per tercer any consecutiu la inciativa solidària del Festival Acústica: el Got solidari, una ajuda provinent dels beneficis de la venda de gots reciclables, que a través d'un procés de selecció, es destina a una entitat social de Figueres.

Un comitè de selecció format per un integrant del Servei de Benestar Social de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Figueres, un integrant de Promo Arts Music i una persona vinculada al sector social decideixen quina és la entitat escollida seguint els següents criteris: la trajectòria de l’entitat, el seu impacte social, el nombre de persones a qui beneficia i la rellevància del projecte pel qual es demana l'ajut.

La resolució de la convocatòria s'anuncia prèviament a l'entitat i es fa pública durant la roda de premsa de presentació del festival Acústica, el mes de juliol.

L'entitat seleccionada obté les següents ajudes:

-El 20% dels beneficis de la venda del got reciclable durant la celebració del festival.
-El 100% de la venda dels gots reciclables previament al festival.
-Inserció de l'eslogan i el logotip de l'entitat en cada got reciclable i en cada llibret que es distribueixi durant el festival Acústica.

El termini de presentació de sol·licituds per part de les entitats acaba divendres 28 de juny. Les bases de la convocatòria i el formulari d'inscripció es poden trobar a la pàgina web. A la presentació, realitzada al Museu del Joguet, hi ha intervingut Josep M Godoy tinent d'alcalde i regidor cultura, educació i serveis a les persones de l'Ajuntament de Figueres; Dolors Pujol regidora de benestar social, familia i salut de l’Ajuntament de Figueres i Xavier Pascual director de Promo Arts Music i del Festival Acústica.