Entren a robar en una casa aïllada de Peralada

S'emporten eines del camp, bicicletes i una moto

Els Mossos d'Esquadra busquen uns lladres que van entrar a robar en una casa aïllada de Peralada (Alt Empordà) aprofitant que els seus propietaris només hi són a temporades durant l'any. Els lladres van tallar la tanca perimetral que envolta la finca, situada al paratge de les Olives, i van forçar-ne la porta d'entrada i una persiana.

Del seu interior, van endur-se'n eines de camp, un generador elèctric, dues bicicletes i una moto petita (del tipus 'pocket bike'). Els delinqüents van poder actuar amb total impunitat i, fins i tot, van deixada abandonada damunt la taula del menjador l'eina amb què van espanyar la porta. En total, el valor de tots els objectes que van arreplegar puja a uns 1.500 euros. La casa aïllada es troba situada al paratge de les Olives d'aquest municipi de l'Alt Empordà. El seu propietari va adonar-se ahir del robatori, tan bon punt va tornar a la finca després de més d'una setmana de no anar-hi (havien marxat el 26 de maig).

La casa, que no té alarma, es fa servir com a segona residència. Tan bon punt l'amo va voler passar la clau a la porta, es va adonar que algú l'havia forçada. A més, també va descobrir que els lladres havien tallat la reixa perimetral que envolta la finca i que havien intentat obrir una persiana de la façana.

A dins, damunt la taula del menjador, el propietari s'hi va trobar una eina abandonada (la que suposadament havien fet servir els delinqüents per espanyar la porta). Tot i que aparentment a la casa no hi havia res regirat, al cap de poca estona el propietari va descobrir que els lladres li havien robat eines de camp (dues desbrossadores, fil de niló i un generador elèctric), dues bicicletes i una moto petita (del tipus 'pocket bike').

En total, el valor del botí ascendeix a uns 1.500 euros. El propietari ja ha presentat denúncia als Mossos d'Esquadra. Els agents han anat fins a la finca per intentar recollir-hi empremtes i treballen per intentar localitzar els lladres.