Xiulada a Cassà de la Selva per fer fora uns ocupes d'una antiga fleca

El propietari ha convocat els veïns tres dies a la setmana fins que marxin

Una vuitantena de persones es van concentrar ahir a la nit davant de Can Cabruja, l'antiga fleca del carrer del Molí a Cassà de la Selva (Gironès) per fer fora a uns ocupes. L'immoble, propietat de la família de Josep M. Martí, porta així des de fa setmanes.

El mateix afectat és qui ha organitzat la xiulada amb el suport de diversos veïns que s'hi han volgut sumar. A través d'una carta de denúncia publicada a Cassà Digital, Martí narrava com el 2 de juny es va adonar com prop d'una desena de persones li havien ocupat la casa.

"Vaig avisar a la policia i la veritat és que varen respondre immediatament (...) però no varen poder fer res ja que la llei, com sabem, empara totalment als okupes", assegura el damnificat que assegura sentir-se "indefens, desemparat" i "abandonat".

És per això que va decidir "fer la vida impossible a aquesta gent" i no pensa esperar "dos anys a que un jutge em digui que ja hi puc entrar". Amb tot, va fer una crida a tots els veïns que el vulguin ajudar a fer una xiulada els dilluns, dimecres i divendres, de dos quarts de deu a les deu de la nit, però "mai amb violència", apuntava.