A presó per robar 600 euros d'una farmàcia d'Olot

Es tracta d'un home de 32 anys i nacionalitat letona

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 1 de juny passat a la Vall d'en Bas (Garrotxa) dos homes com a presumptes autors d'un delicte de furt. Tots dos tenien antecedents i un d'ells ha ingressat a presó. Els fets van passar pels volts de les onze del migdia quan una patrulla de la comissaria d'Olot va ser alertada d'un possible furt a una farmàcia de la població.

Quan van arribar a lloc, van constatar que mentre un dels homes mirava els productes dels prestatges l'altre va aprofitar per obrir la caixa registradora de la zona de l'ortopèdia i se'n va endur 600 euros i cremes. Tots dos van arrencar a córrer i van fugir amb un vehicle. Finalment van ser enxampats en un control policial amb els diners.

Els agents van donar l'avís de la fuga i una altra patrulla, que es trobava per la zona, va fer un punt de control a la carretera C-152 a la Vall d'en Bas. Durant el dispositiu, van veure un home que anava a peu que coincidia amb la descripció aportada pels treballadors de la farmàcia. Els policies van sospitar també perquè estava visiblement nerviós i van veure com baixava d'un vehicle que coincidia amb la descripció donada i on també hi havia el segon home sospitós.


Seguidament, els agents els van identificar i detenir. Durant l'escorcoll, els agents van poder recuperar els diners sostrets -600 euros- i també dues caixes de cremes que encara portaven l'adhesiu amb el nom de la farmàcia olotina.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 2 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, que va ordenar el seu ingrés a presó per l'home de 32 anys i nacionalitat letona. L'altre home, de 29 anys i nacionalitat armènia va quedar en llibertat. Tots dos tenien antecedents i eren veïns de Barcelona.