Uns 200 alumnes de Cassà aprenen a través del teatre com celebrar una revetlla segura

L'obra s'ha interpretat pels infants del Puig d'Arques i l'Aldric

Gairebé 200 alumnes de Cassà de la Selva (Gironès), de les escoles Puig d'Arques i l'Aldric han assistit avui l’obra de teatre ‘A foc lent’ que s'ha representat al teatre de l’escola Puig d'Arques, una activitat que s’emmarca en la campanya de sensibilització ‘Revetlles amb Precaució’ que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior.

La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a infants i joves a través d’una obra de teatre on s’expliquen les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

Després de la representació de l’obra, un membre del Sistema d'Emergències Mediques SEM ha ensenyat els consells en cas de cremades o altres lesions. D’altra banda, la colla de Diables d'Onyar ha donat consells als infants sobre com llençar petards de forma segura, quin tipus de petards hi ha al mercat i a quines edats van adreçats.

Per acabar la jornada, els alumnes del cicle d'infantil de la mateixa Escola Puig d'Arques han rebut la visita d'en Risquet, la mascota de Protecció Civil, per tal de completar la difusió de consells per a les revetlles.