Un gos de raça perillosa ataca a un altre i fereix una dona a Empuriabrava

El propietari de l'animal, que acumula fins a sis infraccions per temes similars, el duia sense lligar ni morrió

La Policia Local de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha denunciat el propietari d'un gos de raça perillosa (American Stamford) que va atacar-ne un altre i que també va ferir una dona de manera greu a la mà.

Els fets van passar el 31 de maig a Empuriabrava quan l'home, que anava amb dos gossos de raça perillosa deslligats i sense morrió, es va creuar amb una dona que també passejava el seu animal.

De sobte, un dels gossos del denunciat es va abraonar sobre la dona i el seu gos. Com a conseqüència de l'atac la víctima va quedar ferida greument a la mà i va necessitar atenció hospitalària. La mascota de la dona també va quedar ferida pel gos de raça perillosa.

Al saltar l'avís al telèfon d'emergències, una patrulla de la Policia Local de Castelló d'Empúries es va desplaçar fins al lloc dels fets. A pocs metres de la dona ferida es va trobar el propietari dels gossos que seguien deslligats i sense morrió. Un cop fetes les gestions corresponents, els agents van acabar denunciant el responsable per un delicte de lesions per imprudència greu.