Paneque (PSC) acusa Guanyem Girona de manca de ''voluntat'' a l'hora de negociar l'alcaldia

La socialista acusa Salellas de no prioritzar "el projecte de futur" de la ciutat

La candidata del PSC a l'Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha reaccionat a les declaracions d'aquest matí on Lluc Salellas (Guanyem Girona) ja pràcticament es veu alcalde amb el suport de Gemma Geis (Junts) i acusa el partit abanderat de la CUP d'haver-se negat a negociar amb els socialistes.

"No hi ha hagut cap voluntat de Guanyem de negociar res amb la candidatura que represento. No hi ha hagut mai aquesta voluntat, tot i que va ser allò que amb claredat ha votat la ciutadania", ha explicat Paneque que ha recordat que això mateix "va passar ara fa quatre anys".

La guanyadora de les eleccions a Girona assegura que ha "insistit" en voler arribar a un acord amb Salellas però que "aquesta via permanentment fallida de negociació mai no ha avançat gens ni mica".

La socialista va més enllà i diu que la seva proposta és, en tot moment, posar Girona al centre del debat per tal de "millorar-la" i que "cap tema nacional ha estat motiu de controvèrsia per part nostra".

"Les circumstàncies que fan que Guanyem no hagi volgut negociar absolutament res amb nosaltres des de la nostra victòria electoral, no han estat ni allò que hem dit ni allò que hem fet, perquè insistim que el nostre projecte s'ha concentrat únicament en Girona", assenyala Paneque que acusa Guanyem de deixar el camí de les negociacions en "via morta" i prioritzar altres camins "que no tenen a veure amb el programa i el projecte de futur de la ciutat".