Madrenas serà la cap de llista de Junts per Girona a les eleccions espanyoles

Ningú més s'ha presentat al procés obert pel partit

L'alcaldessa en funcions de Girona, Marta Madrenas, serà la cap de llista de Junts a les eleccions espanyoles del 23 de juliol per la circumscripció de Girona. La també diputada al Parlament és l'única que ha optat al procés obert a Junts per escollir els seus caps de llista a la demarcació de Girona, com també ha passat a Barcelona, on Míriam Nogueras encapçalarà la candidatura després que l'exconseller de la Generalitat Jaume Giró revelés a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que optava per fer-se enrere.

La batllessa gironina era una de les figures que prenia força per substituir Laura Borràs com a presidenta del Parlament i amb aquest moviment aplana el camí a la també alcaldessa en funcions Anna Erra, de Vic, per assumir el càrrec.

Junts ha informat aquest diumenge que on sí se celebraran primàries amb diferents candidats és a les províncies de Tarragona i Lleida. A Tarragona s'han presentat dos aspirants, Josep Maria Cruset i Hèctor López Bofill, mentre que per a Lleida la militància haurà d'escollir entre Isidre Gavin, Joan Buchaca, Marta Gispert, Santiago Sàlvia i David Tavero.