ERC de la Bisbal mou fitxa i aposta per un govern independentista

Marquès vol assolir un pacte amb la CUP i Compromís per la Bisbal (Junts)

Esquerra de la Bisbal d'Empordà ha sortit avui al pas de les declaracions del PSC on assegurava que apostava per formar govern amb Junts i Tots per la Bisbal i anuncia la seva intenció de formar un govern d’unitat independentista, després del resultat obtingut per les diferents forces a les eleccions municipals.

L’alcalde en funcions i cap de llista d’ERC, Enric Marquès, explica que “apostem per un govern independentista" amb la CUP i Compromís x la Bisbal - Junts

Així mateix, el líder dels republicans a la Bisbal manifesta que “els resultats obtinguts en relació al 2019, així com l’abstenció, els entenem com la voluntat de la ciutadania que hi hagi un govern d’unitat independentista a la Bisbal”.

De moment, les diferents forces ja han començat a mantenir converses. Esquerra la Bisbal va guanyar les eleccions amb 934 vots (4 regidors), seguits de PSC (781 vots) (4 regidors), CUP (649 vots) (3 regidors), Compromís-Junts (623 vots) (3 regidors), Tots per la Bisbal (382 vots) (2 regidors) i Comuns (325 vots) (1 regidor).