ERC revalida la victòria a la Bisbal d'Empordà, però empata a regidors amb el PSC

La CUP manté els tres edils que tenia

Esquerra ha tornat a ser la força més votada a la Bisbal d'Empordà amb el 24,6% dels vots que li han suposat quatre regidors, dos menys que el 2019. Tot i la victòria, els republicans empaten amb el PSC d'Òscar Aparicio que millora resultats i aconsegueix el 20,57% dels sufragis i quatre representants al ple.

En tercer lloc ha quedat la CUP que ha mantingut els tres regidors que ja tenia, amb un 17% dels suports. Junts també manté els resultats del 2019 i aconsegueix tres regidors, un més que Tots x la Bisbal de Xavier Dilmé que suma un regidor i se situa com a cinquena força amb cinc. La Bisbal en Comú manté l'edil que tenia en les passades eleccions. La participació ha estat del 53,44%.

Els darrers vuit anys ERC, la CUP i els Comuns han governat la ciutat, amb els republicans Lluís Sais i Enric Marquès al capdavant. En les darreres eleccions, Marquès va obtenir sis regidors pels tres de la CUP, que encapçalava Carles Puig. Al pacte, malgrat que aquests dos partits ja sumaven, s'hi va incorporar la representant dels Comuns, Maite Bravo, que ha deixat la formació per incorporar-se en aquestes eleccions a la llista de la CUP.

ERC va trencar el 2011 les victòries socialistes de la mà de Ramon Romaguera. L'actual candidat del PSC a l'alcaldia, Òscar Aparicio, que s'ha rodejat d'independents ja era regidor dels governs de Romaguera i a les darreres eleccions va obtenir 3 regidors, els mateixos que la CUP, però amb menor percentatge de vot.