Ayats (ERC) fa una crida a ''omplir les urnes perquè Girona avanci per continuar sent de primera''

Esquerra tanca la campanya amb una festa als Jardins de la Infància

El candidat d'ERC per Girona, Quim Ayats, ha fet una crida avui als gironins per “omplir les urnes perquè Girona faci passos endavant per continuar sent de primera”. El candidat republicà ho ha fet durant l’acte de final de campanya que ha tingut lloc aquest vespre als Jardins de la Infància.

“Aquest diumenge, ningú es pot quedar a casa. Us animo a votar Esquerra Republicana, perquè tenim les millors idees per la Girona d’avui i de demà, perquè volem una Girona amb progrés per a tothom i per a tots els barris, perquè quan Esquerra Republicana governa, Girona avança, perquè des de l’alcaldia farem que Girona faci passos endavant”.

Durant l’acte, que ha consistit en un sopar popular, gratuït i obert a tothom amb actuació del Dj Dadaa, l’alcaldable Quim Ayats ha posat en valor la feina que l’equip republicà ha fet aquestes setmanes “intenses” de campanya.

“Hem anat a tots els barris, carrers i places de Girona per explicar que Esquerra Republicana és la garantia per millorar l’accés a l’habitatge, les polítiques de mobilitat o com ajudarem als comerciants i autònoms a tirar endavant l’economia gironina”. “Ens hem deixat la veu explicant les mil i una propostes per aconseguir més habitatge accessible a Girona i com hem d’anticipar-nos al nou Trueta per transformar Mas Xirgu en un barri nou, ple de vida i de futur”, sosté Ayats, que remarca que “dia rere dia, els gironins i gironines han conegut les nostres propostes sobre com enfortir l’economia gironina, l’educació, la millora de la cooperació amb la Universitat o la necessària col·laboració amb els municipis de l’àrea urbana”.

“Gràcies a tots els que porteu mesos pencant a peu de carrer, amb paradetes, porta a porta, parlant amb tots els veïns i veïnes de Girona explicant i convencent que el millor projecte per la nostra ciutat és el d’Esquerra Republicana”, ha afirmat Ayats.