Girona habilitarà 18 col·legis electorals amb 104 meses aquest diumenge

Un total de 68.515 persones residents a la ciutat estan cridades a votar

L’Ajuntament de Girona habilitarà 18 col·legis electorals amb 104 meses per a les eleccions municipals d’aquest diumenge. Un total de 68.515 persones residents a la ciutat poden votar en aquests comicis. Aquest matí han començat els treballs de preparació dels diferents punts de votació, els quals s’allargaran fins demà.

Com a novetat, respecte a les últimes eleccions catalanes celebrades el febrer de 2021, les meses de l’Auditori s’han traslladat al Palau de Fires, i les escoles de Taialà i Pla de Girona tornaran a ser seus després que quedessin substituïdes pel Pavelló Municipal Girona - Fontajau i pel Complex Esportiu Palau, respectivament.

Per a la celebració de les eleccions municipals, hi haurà 38 persones porteres que s’encarregaran principalment de l’obertura dels col·legis electorals i del bon funcionament d’aquests. També s’han mobilitzat 42 representants de l’administració que tenen com a funció transmetre les dades oficials de les eleccions.

D’altra banda, cal destacar que durant la jornada de diumenge estarà oberta, de les 9 a les 20 h, l’Oficina d’Assistència en Matèria de Registre (OAMR) de l’Ajuntament de Girona per atendre qualsevol dubte referent als comicis. També estarà operatiu el telèfon d’informació ciutadana (972 419 010). A més, s’ha habilitat una web amb informació sobre les eleccions municipals i els punts de votació perquè la ciutadania pugui consultar a on ha d’anar a votar.