SonarKids torna a la platja de El Port de la Selva

El festival destinat al públic familiar comptarà amb 10 actuacions gratuïtes i 2 dies d'activitats

Novament, el passeig marítim de El Port de la Selva, a la Costa Brava, serà l'escenari per les dues jornades gratuïtes d'actuacions i experiències creatives per a tota la família. La música és la gran protagonista de la programació amb la vocació exploradora i innovadora característica de Sónar. Durant el cap de setmana del 1 i 2 de juny, tant artistes com públic participaran en la creació d'una experiència conjunta amb la finalitat d'ampliar i renovar les possibilitats de l'oci infantil i familiar.

SonarKids suma a la seva programació diverses experiències creatives, entre les quals destaquen Les Amores de la Cuina, un joc ideat pels germans Roca, d'El Celler de Can Roca, recentment escollit com el millor restaurant del món. A més, el Festival inclou un taller de djs, una activitat de pintura amb tocadiscos com a suport principal i les divertides figures per acolorir de Pintatelotu, protagonistes de la imatge SOnarKids.

Programació musical

En aquesta nova edició, SonarKids co-produeix al costat del festival Strenes de Girona i l'Acustiqueta de Figueres, la doble representació del llibre-disc infantil 'Rolf & Flor',una particular història d'amor. Per a materialitzar aquest llibre, SonarKids reuneix al duet d'electrònica The Pinker Tones i el cantant Albert Pla.

També estarà a l'escenari de SonarKids el dj francès Busy P, que presentarà una sessió especialment creada per als nens i pares assistents.

La programació la completen uns clàssics de SonarKids,el grup de ballarins de 'street danc' Brodas Bros, el multi-instrumentista Dalmau Boada, més conegut com Esperit!, els divertits Don Simón i Telefunken i les sessions dels djs Niño Dj, DJ2D2 i SuperHugo Dj.

Experiències creatives

A més dels concerts, els assistents al Festival podran gaudir de diverses activitats com el taller de cuina 'Les Aromes de la Cuina', en el qual pares i fills hauran d'endevinar olor relacionades amb la gastronomia. També es realitzarà el taller de pintura 'Revolucions de Fireta' que proposa als més petits pintar hipnòtiques figures sobre discos de paper que giren al ritme d'un tocadiscos.

PEr altra banda, els artistes Lolo & Sosaku crearan de forma artesanal escultures sonores interactives amb elements com fusta, pinces, fil de pescar, pèndols o imants. Una activitat que ajuda a descobrir de forma pràctica els principis de la física aplicats a la creació musical.