Ayats (ERC) demana el vot perquè ''està en joc que Girona avanci''

El candidat assegura que la ciutat “ha de fer passos endavant per trencar les inèrcies i la mirada petita"

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Girona, Quim Ayats, ha demanat avui el vot perquè la ciutat “s’hi juga molt” en aquestes eleccions.  “Volem tenir una ciutat que viu d’inèrcia o la Girona que avança, que fa passos endavant per construir un futur millor per als gironins i gironines”, remarca el candidat republicà, que demana “sumar esforços per trencar les inèrcies, amb la mirada petita, i perquè Girona tingui un rumb clar”.

“La Girona que avança és la Girona que pensa en el benestar de tothom, que treballa a diari pel progrés de tots els barris i de tots els gironins i gironines”, afirma Ayats, que posa en valor que el projecte d’Esquerra Girona “es basa en la salut, en la qualitat de vida i el benestar”.

“Som a la recta final de la campanya, tan sols queden 3 dies per votar. I a Girona ens hi juguem molt”, afirma el candidat que diu que aquest 28M, amb Esquerra Republicana, “farem passos endavant perquè la ciutat s'adapti al futur i encari els reptes de la millor manera”.

“Aquest 28 de maig doneu-nos més força, que ningú es quedi a casa, per fer avançar Girona, per protegir i millorar la qualitat de vida dels gironins i gironines; aquest 28 de maig sortim a guanyar, i guanyarem perquè Girona faci un pas endavant”, sosté Ayats.