Hugas de Batlle ofereix un capvespre amb posta de sol, tast de vins i música en directe

L'activitat se celebra aquest dissabte a la vinya de la Pineda a Colera

La vinya de la Pineda a Colera (Alt Empordà) serà escenari d'una nova experiència organitzada pel celler Hugas de Batlle dirigida als amants del vi i la música en un entorn idíl·lic. El proper dissabte 27 de maig de les 17h fins a les 20.30h tindrà lloc un capvespre que combinarà la degustació de vins, un berenar gourmet i un concert en directe, tot acompanyat de la posta de sol amb el Cap de Creus de fons.

En aquesta activitat, els assistents tindran l'oportunitat de degustar una selecció de quatre vins de qualitat, acompanyats d'un berenar exquisit a base de pa amb tomàquet i embotits de proximitat. A més, podran gaudir d'un concert de la mà del cantautor figuerenc Alverd Oliva en format acústic.

L'escenari de la Vall de Molinàs serà el marc escollit per contemplar el capvespre mentre el sol s'hi amaga pel darrera, alhora que el Cap de Creus i la Mar d'Amunt canviaran de tonalitats, oferint un espectacle visual que promet ser fascinant.

Les inscripcions per a aquest esdeveniment limitat ja estan obertes i es poden realitzar mitjançant correu electrònic a l'adreça info@cellerhugasdebatlle.com. Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre d'inscripció.

El preu per a aquesta experiència és de 35 euros per persona. La tarifa inclou la degustació dels vins, el berenar gourmet i l'accés al concert de música en directe.