Girona firma la compravenda del local social al barri de Vista Alegre per 330.000 euros

L'equipament té 478 m2 i alliberarà espai del centre de l'associació de veïns

L’Ajuntament de Girona ha firmat aquest migdia la compravenda d’un local per al barri de Vista Alegre – Carme. L’equipament acollirà diferents serveis municipals vinculats a programes d'infància i adolescència i altres serveis d'intervenció grupal i familiar.

El propietari de l’immoble és Patronato de Juventud Sant Pedro Claver i s’ha adjudicat la compra per un preu de 330.000 euros (IVA inclòs). Aquest migdia, l’entitat ha entregat les claus del local a l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas. 

El nou equipament està situat a la planta baixa del número 17 del carrer de Pascual i Prats i té una superfície de 478 m2. L’immoble es convertirà en el nou espai social del barri i acollirà diferents serveis i programes d’intervenció en famílies i el Centre Obert d'Infants i el Centre Obert d'Adolescents de Vista Alegre – Carme, ubicats provisionalment en el local social del barri i a l'edifici Sarraïnes. També serà espai per a l’Agrupament Escolta i Guia Sota Maria de Vista Alegre.

Aquest nou espai permetrà alliberar el Local Social de l’Associació de Veïns i Veïnes Carme-Vista Alegre, ja que actualment acull el Centre Obert d’Infants tres tardes a la setmana. D’aquesta manera, el veïnat podrà gaudir d’un major ús del local social.