ERC de Salt augmentarà a 5 MEUR la inversió en millores a carrers, places, voreres i enllumenat

Les actuacions també inclouen ampliar les càmeres de videovigilància

Esquerra Republicana de Salt (Gironès) incrementarà a 5 milions d'euros (MEUR) la inversió en millores als carrers, places, voreres i enllumenat del poble. Amb aquesta proposta els republicans augmenten les xifra que hi ha destinat durant l’actual mandat que ha estat de tres milions. 

L’alcalde i candidat d’Esquerra, Jordi Viñas, explica que “podem afrontar aquesta inversió a la xarxa viària gràcies a la gestió responsable que hem dut a terme durant els darrers anys de les arques municipals i que ens ha permès reduirà a la meitat l’endeutament que ens vam trobar el 2015 i que era del 106%”.

Paral·lelament, també es preveu la instal·lació de nous equipaments a la plaça Gaudí, a la plaça Catalunya i al barri de la Massana.

Xarxa de càmeres de videovigilància 

Inclòs dins les actuacions a la via pública, Esquerra Republicana té previst seguir estenent la xarxa de càmeres de videovigilància i, en aquest sentit, que arribin a tots els barris de la ciutat.

Aquesta mesura per dotar la Policia Local de més eines es complementarà amb la utilització de ‘drons’, una iniciativa que ja s’ha començat a treballar amb la formació dels agents de la plantilla.