'Girona, Temps de Flors' continua a Salisbury

La mostra és present a la ciutat anglesa amb cinc projectes florals

Dies després que Girona acollís l’exposició, una mostra de Girona, Temps de Flors es pot continuar visitant a Salisbury, on, des de divendres passat i fins al 8 de juny, té lloc el Festival Internacional d’Art. Catalunya és la protagonista del festival aquest any i, per aquest motiu, s’hi donen a conèixer diferents elements de la cultura i la tradició catalanes. Girona ha portat fins a la ciutat anglesa cinc projectes florals de Temps de Flors, que s’han ubicat en els llocs més emblemàtics i més visitats de la ciutat.

La Catedral de Salisbury és l’escenari de dues instal·lacions florals, una a l’entrada principal i una altra al claustre. A més, també es poden visitar dos projectes més a l’església de St. Thomas, una a l’entrada on hi ha la pica baptismal i una altra al darrere de l’altar principal. El darrer projecte està ubicat al Centre d’Art de Salisbury, on a més s’han instal·lat uns plafons explicatius de Girona, Temps de Flors i més d’una vintena d’imatges de l’exposició floral de Girona d’aquest any.
“Aquesta acció promocional s’ha d’afegir a l’esforç que des de l’Ajuntament hem fet aquest any per tal de donar a conèixer l’exposició fora de les nostres fronteres, i per tal d’incrementar la difusió d’aquest esdeveniment, que ja compta amb prestigi internacional després que l’any passat la revista National Geographic destaqués Girona com una de les destinacions mundials imprescindibles per visitar durant la primavera”, ha explicat la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat.

El Festival Internacional d’Art de Salisbury és una mostra d’arts multidisciplinària que inclou teatre, literatura, cinema, pintura, arts florals, tallers, activitats familiars o xerrades. Enguany la mostra compta amb actuacions dels Castellers de Vilafranca, la Cobla Sant Jordi, Pep Bou, La Troba Kung-Fú i Jordi Savall, entre moltes altres demostracions que inclouen gastronomia, cinema o xerrades a càrrec de directius del FC Barcelona o de l’excònsol del Regne Unit a Barcelona.