Detingut per homicidi imprudent el conductor del cotxe implicat en l'accident mortal a Saus

Es tracta d'un jove de 18 anys que ha resultat ferit lleu

Agents dels Mossos d'Esquadra han procedit a la detenció d'un jove de 18 anys, conductor del vehicle implicat en l'accident mortal d'aquest matí on un motorista ha perdut la vida a la GI-623 a Saus (Alt Empordà) acusat d'un suposat homicidi imprudent.

L'accident ha tingut lloc a les 6:55h en el punt quilomètric 7,1 on, per causes que es desconeixen han topat el cotxe i la motocicleta, resultant mort L.M.J., de 51 anys i veí de l'Armentera. Els altres dos ocupants del turisme han resultat ferit lleus sense requerir de trasllat hospitalari segons explica el Servei Català de Trànsit (SCT).

Al jove detingut se li ha practicat la prova d'alcoholèmia que ha donat negatiu, tot i marcar. També ha donat negatiu en la prova de detecció de drogues.

Arran de la incidència ha calgut tallar la via en tots dos sentits de la marxa. Fins al lloc dels fets s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions de Bombers de la Generalitat que han hagut de rescatar el cos del motorista de sota el cotxe i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).