Detinguts quatre lladres amb múltiples antecedents per robar en una empresa de Girona

Es volien endur fertilitzants líquids i un ventilador

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir ahir quatre homes, d’entre 31 i 42 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Prop de la mitjanit es va rebre l’avís d’alarma per robatori activada en una empresa ubicada al carrer Camp de les Lloses de Girona.

Diverses patrulles s’hi van adreçar i, un cop al lloc, van veure un turisme estacionat a la part posterior de l’empresa amb un home que aguantava la porta del maleter. Seguidament, va aparèixer un altre home carregat amb diversos pots amb la intenció de dipositar-los al vehicle.

El turisme estava ple de productes de l’empresa, tals com fertilitzants líquids i un ventilador. Els mossos van accedir a l’empresa per fer més comprovacions i van localitzar dues persones més que estaven acumulant material al costat d’un forat obert a la part del darrere de l’establiment.

Els mossos van detenir els quatre homes i van localitzar un segon vehicle estacionat davant de l’empresa que estava carregat amb més material. A dins hi van trobar sacs de sorra, caixes amb filtres i una màquina de neteja d’aigua a pressió.

Tots els detinguts, amb múltiples antecedents, passaran properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.