Besalú dinamitzarà el comerç de proximitat

Les persones que comprin als establiments adherits a la campanya entraran en el sorteig de regals

Besalú (Garrotxa) i 16 municipis més beneficiaris de la llei de barris, participen en una campanya per dinamitzar el comerç de proximitat dels nuclis antics. La campanya 'Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir', que enguany arriba a la tercera edició, s'ha presentat aquest matí a Barcelona.

En total són 20 els barris participants i s'han triplicat els comerços adherits, amb un total de 1.729 comerços adherits. Amb aquesta campanya conjunta es vol recuperar la centralitat comercial dels nuclis antics.

Així, de l'1 al 21 de juny, totes aquelles persones que comprin en els establiments adherits a la campanya entraran en el sorteig de diversos regals, que van des de dinars en restaurants o entrades per fer visites turístiques fins a vals de descompte. Segons el secretari d'Habitatge i Millora Urbana del Departament de Territori, Carles Sala, la campanya també respon a una nova manera d'entendre les ciutats, que ja ha oblidat l'obsessió pel creixement, per centrar-se en el parc ja construït.


Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.