Mor una dona de 47 anys atropellada per un autobús a Blanes

El conductor ha donat negatiu en la prova d'alcohol i drogues

Una dona de 47 anys ha perdut la vida aquest matí en ser atropellada per un autobús a la zona industrial de Blanes (Selva). L'accident de trànsit urbà s'ha produït al voltant de les onze del matí a l'avinguda de l'Estació.

Les autoritats locals, encapçalades per la Policia Local de Blanes, s'han desplaçat ràpidament al lloc de l'incident per iniciar les investigacions pertinents i determinar les causes exactes del sinistre. A més dels agents de policia, també han intervingut els Bombers i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per prestar assistència a l'accident.

Els Bombers han hagut de treballar intensament per rescatar la dona, que ha quedat atrapada sota l'autobús com a conseqüència de l'atropellament. Malauradament, els sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida i han confirmat la seva mort.

L'accident mortal ha comportat el tall de l'avinguda de l'Estació, situada al polígon industrial de Blanes, mentre els serveis d'emergència actuaven en la zona per prestar assistència i dur a terme les tasques necessàries.

Segons fonts municipals, la Policia Local ha realitzat les proves de detecció de drogues i alcohol al conductor de l'autobús, les quals han resultat negatives. Actualment, els agents estan elaborant l'atestat per esclarir amb exactitud les circumstàncies en què s'ha produït l'accident.