Els Bombers donen per extingit l'incendi de Peralada que ha cremat 18 hectàrees

S'han calcinat marges, camps de sembrat i rostolls

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi de Peralada (Alt Empordà) a les dues de la tarda d'avui. El foc es va iniciar ahir a la tarda a les 17:30 hores en un incendi de rostolls que es va declarar a prop del camp de golf de Peralada (Alt Empordà). Les flames es van estendre ràpidament a causa de la forta tramuntana que bufava a la zona, arribant a afectar un total de 18 hectàrees.

El foc ha començat a prop de les instal·lacions del camp de golf i es va moure en direcció contrària a la localitat, afectant especialment marges, camps de sembrat i rostoll. Els Bombers van concentrat els seus esforços, 26 dotacions en total, en el flanc esquerre de l'incendi, que és on es concentrava la flama activa.

Per prevenir possibles danys, els Bombers van haver de protegir una granja de porcs que es troba a prop de les flames. Per aconseguir apagar l'incendi, es van utilitzar tres mitjans aeris i 23 de terrestres. Els bombers per aire remullaven la zona, mentre que les dotacions terrestres treballaven en la extinció de les flames.

Els Bombers van donar per estabilitzat el foc a les 19:54h i no s'han registrat ferits.