Detingut un home acusat de matar un jove a Riudarenes

Els Mossos asseguren que la mort té relació amb el crim organtizat

ACTUALITZAT 13:53h | Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona han detingut a Riudarenes (Selva) un home de 52 anys presumptament relacionat amb una mort violenta d’un altre home de 29 anys al municipi de Santa Coloma de Farners (Selva) a principis del mes de març.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia per desaparició d’una persona el dia 4 de març que apuntava podria estar relacionada amb el crim organitzat. Mentre es duien a terme les primeres comprovacions dels fets denunciats, els investigadors van detenir una persona per un delicte contra la salut pública.

La investigació es va centrar en els indicis localitzats al lloc on vivia el desaparegut a la urbanització de Can Fornaca, i la hipòtesi dels investigadors enfocava al fet que la causa de la desaparició es podria correspondre amb la mort criminal de la víctima.

El dia 17 d’abril la Divisió d’investigació Criminal de Girona va localitzar el cos sense vida de la persona desapareguda a una zona boscosa de la mateixa localitat. En el decurs de la investigació van identificar una persona presumptament relacionada amb aquesta mort criminal.

Els investigadors van detenir un home de 52 anys presumptament relacionat amb la mort violenta el dia 8 de maig com també per un presumpte  delicte contra la salut pública pel que va ser detingut inicialment. Avui ha passat a disposició del Jutjat d’Instrucció 2 de Santa Coloma de Farners i ha ingressat a presó.

Assassinat mentre dormia

La investigació apunta que el detingut va atacar la víctima mentre dormia. Tots dos vigilaven una plantació de marihuana a la urbanització Can Fornaca.

Segons fonts properes al cas, en converses telefòniques amb un familiar es queixava de la mala relació que tenia amb l'arrestat. Després de rebre la denúncia de la desaparició, la DIC dels Mossos a Girona es van fer càrrec del cas.

Durant l'escorcoll a l'habitatge hi van trobar sang que apuntava a una mort violenta. També hi havia un ganivet i s'investiga si podria ser l'arma del crim.