Paneque (PSC) presenta els seus dos cartells electorals per aquest 28-M

Mentre en un es proclama alcaldessa en el segon mostra el seu amor per Girona

El PSC de Girona ha presentat el cartell per aquestes eleccions municipals on apareix una fotografia de la candidata, Sílvia Paneque, el seu nom i la paraula "alcaldessa" a continuació.

La candidata s’ha mostrat confiada a guanyar les eleccions: "Tinc tot el convenciment que ara és el moment del canvi", ha dit. I ha volgut fer arribar a tota la gent de Girona la següent constatació: "Estem en disposició de guanyar a Girona i la gent que vol canvi a tots els barris està mobilitzada per fer-ho possible".

La candidatura té perfils molt reconeguts a Girona procedents dels àmbits de la cultura, de la universitat, de l’economia o de la seguretat. Sílvia Paneque ha explicat que els noms han estat escollits per "governar la ciutat des de l’alcaldia". Per tots aquests motius, ha dit la candidata, el cartell recull la paraula "Alcaldessa".

Paral·lelament també s'ha editat un altre cartell on s'hi pot llegir "Tu, que estimes Girona, pensa en mi". Segons Paneque, "estimar Girona és entendre-la tal com és, tal com ha evolucionat. I és entendre, també, que la diversitat és una oportunitat per encarar el futur i acceptar que som com som, reivindicar els nostres orígens i allò que som i confluir en un projecte comú que millori la vida de tots", ha expressat.