Llagostera ha de buidar les piscines per motius de salut i ofereix l'aigua als veïns

L'estat actual del fluid podria tenir efectes perjudicials en la pell i la salut

Les piscines municipals de Llagostera (Gironès) estan duent a terme les tasques de manteniment anuals per garantir la seva obertura al públic a temps per a l'estiu. Durant els últims tres anys, les piscines municipals han estat capaces de mantenir la mateixa aigua, gràcies a un sistema de recuperació químic. No obstant, aquest any, els tècnics i l'empresa responsable han desaconsellat la reutilització de l'aigua a causa dels seus possibles efectes perjudicials per a la pell i la salut.

En vista de la situació, s'han considerat diverses opcions per aprofitar l'aigua de les piscines, com ara oferir-la a l'ADF o utilitzar-la per a altres usos municipals, però finalment s'ha optat per regar la zona de gespa i arbrat del voltant de les instal·lacions per allargar la vida de l'herba.

A més, s'ofereix als veïns la possibilitat d'utilitzar l'aigua de la piscina municipal de la zona esportiva, que serà buidada en els propers dies, trucant al Servei d'Atenció Ciutadana al 972 83 03 75.

Els responsables polítics i els serveis tècnics municipals estan a la disposició dels veïns per a qualsevol dubte o aclariment sobre aquesta qüestió. La piscina municipal de la zona esportiva està prevista que obri el 12 de juny, mentre que la piscina de la Canyera està programada per al 1 de juliol.