Crema la cuina d'un restaurant de Santa Coloma de Farners

Les flames s'han iniciat a la campana extractora

Els Bombers de la Generalitat s'han mobilitzat aquest matí amb cinc dotacions per un avís d'incendi en un restaurant de Santa Coloma de Farners. L'establiment es troba a prop de l'Eix Transversal en el punt quilomètric 225 i al moment de l'avís no hi havia ningú a l'interior. El foc s'havia iniciat a la campana extractora de la cuina i sortia molt de fum de la xemeneia del local.

Els Bombers han actuat amb rapidesa i han pogut apagar les flames, donant per extingit l'incendi a les 7:55h. Després de comprovar que no hi havia ningú a l'interior, els efectius d'emergència han començat a ventilar l'establiment que estava ple de fum.

L'únic treballador que s'havia trobat en arribar al local i que es disposava a obrir-lo quan ha vist l'incendi, ha resultat il·les i no presentava intoxicació per inhalació de fum.

Afortunadament, la ràpida actuació dels Bombers ha evitat que l'incendi es propagués i causés danys majors. La causa de l'incendi encara és desconeguda, i els Bombers han iniciat una investigació per esbrinar-ne les causes.