Begur i Palafrugell declaren deserts els seus Premis Josep Pallach d'Educació

Figueres en canvi va guardonar un projecte de l'IES Ermessenda

El Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós de Palafrugell (Baix Empordà) va acollir l'acte de lliurament del VIII premis Josep Pallach d’Educació 2022-2023, atorgats pels Ajuntaments de Figueres, Begur i Palafrugell, amb la col·laboració de la Fundació Josep Pallach.

Així, el jurat de Figueres, va guardonar amb el premi sobre experiències educatives al projecte Joves al Punt, de l’Institut Ermessenda, de Meritxell Dilmé i Carlos Amaya, per ser un excel·lent plantejament de com els centres educatius poden incidir en la seva comunitat educativa i en el seu entorn més proper.

D'altra banda, el jurat de Begur i el de Palafrugell van declarar els seus premis deserts i esperen que durant la propera edició la qualitat dels treballs presentats pugui ser més elevada i més quantitativa.

Durant l’acte, la filla de Josep Pallach, Antònia Palllach va fer entrega d’un manuscrit inèdit del seu pare, el qual va entregar a la Fundació amb l’objectiu que passi a formar part del fons de l’entitat.

L’acte va comptar amb la presència del l’alcalde de Palafrugell, Joan Vigas, els regidors d’educació de Palafrugell i Figueres, Mònica Alcalà i Josep Alegrí respectivament; i la regidora de cultura de Begur, Gemma Coll.